7 звездни кухни


Когато разглеждаме домовете на знаменитостите, рядко обръщаме внимание точно на кухните. Обикновено тях оставяме сякаш последни, защото понякога ни е трудно да повярваме, че известните личности изобщо използват тези помещения. Много от тях обаче са любители кулинари и съвсем не държат да се хранят непрекъснато с готова храна за вкъщи и в прескъпи заведения.

 

Днес ще ви отведем в 7 звездни кухни, които привлякоха вниманието ни с красивия си дизайн, елегантна практичност и страхотен лукс, разбира се. Кои са те?

 

 

Дженифър Лопес

 

Мезонетът на латино дивата в Манхатън е на стойност 22 милиона долара. Кухнята в него е модерна и с отворен план.

 

 

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Джоунс

 

Така изглежда кухнята в новата къща на двоката, като последната е на стойност 11,25 милиона долара.

 

 

Селин Дион

 

Имението на певицата е пуснато за продажба за 62,5 милиона долара. Освен главна къща, къща за гости, тенис кортове, басейн и цял воден парк, то включва и тази красива и функционална кухня.

 

 

Лейди Гага

 

Кухнята на ексцентричната певица е издържана в „европейски стил” и е част от имението ѝ в Малибу.

 

 

Кирстен Дънст

 

Кухнята е част от апартамент на актрисата, който се дава под наем. Месечната сума, срещу която може да се живее в него, е 12 500 долара.

 

 

ЛеБрон Джеймс

 

Този дом вече не принадлежи на известния баскетболист. Интересното в него беше обаче, че интериорът на кухнята беше изцяло в черно.

 

 

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

 

И този дом, намиращ се в Гринуич, е пуснат за продажба. Исканата сума от двойката актьори е 22 милиона долара. А ние не можем да откъснем очи от елегантната двуцветна кухня.