Мечти от дърво и камък стават реалност


Реновацията на тази прекрасна вила е съхранила автентичния вид на сградата, която изглежда като извадена от приказка. Къщата е построена през 1923 за заснемането на нямия филм “The Courtship of Miles Standish”, а негов собственик е бил Дарил Хана. настоящите собственици наемат архитекта Крис Пек, интериорния дизайнер Лиса Стронг, майсторът Ерик Добкин и лендскейп архитектът Саманта Гор, за да превърнат мечтата им в реалност.

Реновацията на къщата е готова и тя вече се продава. Постройката се намира в гориста местност близо до природни забележителности. Собствениците Марла и Лари Бътлър наемат екипа специалисти, за да започнат мащабен ремонт, който включва и увеличение на жилищната площ, без да се нарушава автентичния вид на вилата. Камъни от оригиналната сграда са използвани отново, докато красивият дървен материал завзема изцяло интериора и екстериора.

Кухнята е от отворен тип, а в столовата има големи прозорци, които разкриват невероятна природна картина. Голяма тераса с малък басейн и каменни пътеки пък са предвидени за забавления навън. Оригиналните мебели, декорации и прозорци засилват връзката с миналото, макар усещането вече да носи и духа на модерността.