8 лесни и евтини начина да освежим спалнята


Понякога е трудно да си признаем колко много време е минало от последната ни актуализация в дома ни. Една малка промяна няма да попречи на никого, нали? И понякога всичко, което е необходимо, е нещо съвсем лесно и конкретно, за да превърнете обикновена спалня в такава от приказките. Дори да не ви е сред приоритетите, времето, което ще е отделите е толкова малко, че си заслужава. Имайки това предвид, ние се замислихме как би могло това да стане с конкретни неща, които ще ви помогнат да излезете от сегашния си стил и може би дори да получите по-добър нощен сън. Ето какво ни хрумна 🙂

Свежи нови завивки

Внесете финни графични елементи във вашето спални бельо, вместо да въртите старите едноцветнни комплекти. Чаршафите и завивките могат да внесат много настроение в стаята и да подобрят цялостното усещане.

Малки възглавнички с дизайн

Ето един много хубав пример. Черно-белият мотив на тази шарена възглавница позволява безпроблемно да се съчетае с почти всяко пространство. Намерете вашата шарка и цвят и не се страхувайте да ги използвате и съчетаете с това, което вече имате в стаята.

Нощни шкафчета

Понякога подмяната на старото нощно шкафче може да внесе голяма промяна. Например, това съвременно скандинавско нощно шкафче е на добра цена и вписва идеално с почти всеки интериор. Опростено в дизайна, то е достатъчно универсално, за да блесне в модерна схема за декор също толкова добре, колкото в по-класическа.

Пътеки

Винаги обичаме свежи и цветни пътеки. Ружът и мекият син нюанс внасят топлина във вашето пространство. Но може да изберете и нещо по-изчистено с нюанс, който си отива с другите мебели.

Нощни лампи

Нощните лампи са изключително важни, защото освен със своя дизайн, те придават и осветлението на стаите вечер, както и усещането в тях. Някоя по-интересна лампа би променила изцяло вечерното усещане в стаята ви.

Пердета

Смяната на пердета е лесна и идейна. Дори не е нужно да се спирате на един вид, можете да имате резервни завеси и да ги сменяте и комбинирате с чаршафите както ви хрумне.

Изкуство над спалнята

Ако все още не сте запълнили пространството над спалнята ви, можете да помислите за добавянето не нещо, което да уплътни стената. Картина, някакъв вид текстил или рафтче са добри идеи за това пространство.

Свежи растения

Растенията и цветята винаги имат какво да дадат на всяко пространство. Добавяйки някоя нова саксия или вазичка към спалното помешение, определено ще го направи много по-свежо и приятно.

Вижте още:

С фън шуй в спалнята

11 хитри „направи си сам“ идеи за спалнята