Виж 1към1

Novacolor – предложение в категория „Довършителни работи“

Прочети още

Александър Електрик и SPINPARK – натурален паркет – предложения за номинации в СБН

Подготовката на конкурса Строителни бизнес награди започна и предложенията за номинации на имейл awards@1kam1.com вече са факт. Днес ви представяме първите две в категория „Устойчиво Развитие“ и „Иновативен продукт и технология за интериора“.

Александър Електрик е предложена за номинация в категория „Устойчиво развитие“.

Дейността на фирмата е цялостно изграждане на електроинсталации в новопостроени сгради. Монтаж на електрически табла, подмяна ремонт на съществуващи електроинсталации, осветление в новостроящи се сгради, домофонно окабеляване, контрол за достъп, видео наблюдение, пожароизвестяване, ремонт на табла, мълниезащита. Изграждане на възобновяеми енергийни източници.

Създаване на автоматизирани сградни инсталации. Ремонт и поддръжка на всички системи за автоматизация.

Структурно окабеляване – за кабелна телевизия, компютърни и телефонни мрежи, домофони и звънчеви инсталации. Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение.

17 години на пазара, 999 проекта, 55 професионалисти в екипа

Всеки проект за електроинсталация и електроизграждане изисква индивидуални решения. Затова винаги препоръчваме най-добрите според нас материали на всеки клиент.
Работим само с качествени материали като: Legrand – символ на качество на добра цена, Philips – доказали своето качество във времето, Noark – популярна марка за автоматични прекъсвачи, Schneider – доказано немско качество и други по желание на клиента.

Част от техните проекти са: Amaya Residence, Adella Residence, Гаров комплекс, Централна ЖП гара, Жилищен к-с в местн. ”Св. Георги Победоносец”

В категория „Иновативен продукт и технология за интериора“ първото предложение за номинация е SPINPARK – натурален паркет.

Bauwerk Parkett инвестира няколко години в разработването и производството на новата колекция SPINPARK, разработена съвместно с известното швейцарско студио за архитектура и дизайн atelier oï. Творенията на atelier oï съблазняват като събуждат емоции, спомени, сетива и съзнание. Отправната точка на творческия процес е материалът: неговата природа и взаимодействието му с други материали и с околната среда.

Игра с естествени диагонали и метаморфоза от гората към паркета: концепцията на Spinpark е земна и семпла. Със завъртенето на дървесната текстура под 45°, Spinpark създава напълно нова визия на пода и предлага уникални визуални композиции.

Spinpark се предлага в три цветови нюанса: цвят натурален, цят Avorio и Caramello.

Дървесината е естествен дъб с пъстра селекция. Поради липсата на фаски, Spinpark създава сливащ се просторен ефект.

Дистрибутор за България е Фивекс Еко

Топливо АД