Виж 1към1

ЙАФ България с две предложения за номинации – „Строителен продукт. Продукт от естествена дървесина“ и „Устойчиво развитие“

Прочети още

Алумил България, Recollorezo, Корадо България и Хонда България се включват в BUILDINGSTYLE 2024

Все повече гордост изпитваме, когато получаваме потвърждения за участие във форум BUILDINGSTYLE и все по-голяма става радостта ни, когато чуваме за ефекта от нашето партньорство.

През годините желанието ни винаги е било да успеем да съчетаем многото работата, с много забавления, за да има баланс …и се получи. И вече няма значение дали това е през уикенда или през седмицата, защото нещо друго е по-важно ОЧАКВАНЕТО. :))

Има формула за успешното събитие и тя е – Емоцията, която даваш, да е истинска! И ние я усещаме от вас и вие я усещате от нас, нали? :)))

Може понякога да съм Класната хахаххахаха :))) , както ме нарича арх. Иво Панталеев, защото все ходя на някъде и събирам всички да влизат в залата, с не много нежен тон:))) Има и моменти, обчаче, в които ви пея, в които танцуваме и се забалявме като за последно:))) Някой ми обеща мегафон… и него си чакам.

Стига сантименталности и тук трябва баланс:) Връщаме се на организацията на BUILDINGSTYLE 2024.

Тази година той ще бъде и домакин на церемонията по връчване на статуетките на Строителни Бизнес Награди, но за конкурса ще пишем другия път. Имаме много предложения за номинации и лека – полека ще публикуваме и тях.

Новите ни участници във форума са – Алумил България, Recollorezo, Корадо България и Хонда България, което означава, че ще караме новите попълнение в гамата от моделите на Хонда.

В следващите ни статии започваме представяне на участниците във форума и бих искла да подканя тези, които още не са решили, да побързат, защото останаха няколко щанда и няколко позиции за презентации.

Ето и всички потвърдили до момента: Ксела България, Призма Лайтинг, КСХ- Хаджидимитров, Тюлипс, Легранд България, ЙАФ България, Fundermax, Ролпалст, Рейнарс Алуминиум България, Нова Колор, Джи Ти Ти, Етекс Груп, Хьорман България, Ховал, Фивекс Проджект, Bittel, Технопанел, Текра, Топливо АД, Клинкер БГ, Изомат Интернешанъл, Хидромат, Фибран България, Алумил България, Recolorezzo, Корадо България, Хонда България.

Благодаря ви!

Топливо АД