Виж 1към1

5 отличителни признака на лошия лидер и какви рискове крие това?

Прочети още

АПИ има нов временен шеф

Инж. Ивайло Денчев е назначен за изпълняващ длъжността председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Денчев поема временния пост след заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова от понеделник, 26 юли 2021 г. Той ще ръководи агенцията до назначването на титуляр, уточняват от пресцентъра на МРРБ.

Назначението на инж. Денчев на поста идва седмица след като регионалният министър Комитова уволни председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Апостол Минчев. Освобождаването на поста от Минчев бе заради проявеното от него своеволие да спре всички строителни дейности на Агенцията, съобщиха тогава от пресцентъра на строителното министерство.

снимка: МРРБ

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
20.07.2021

Министър Комитова уволни председателя на АПИ Апостол Минчев заради своеволие

Регионалният министър Виолета Комитова уволни председателя на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) Апостол Минчев. Причината е проявеното от него […]

Прочети още
Анастасов 23.07.2021

Уволниха и зам.-министъра на регионалното развитие Тодор Анастасов

Тодор Анастасов – един от заместник-министрите в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, е освободен от длъжност. Заповедта е подписал […]

Прочети още