Виж 1към1

Ефирна кула с 99 плаващи острова е новата атракция в Южен Китай

Прочети още

Архитектурно-строителна седмица събира строителния бранш от 16 до 19 юни

Строителна седмица

Отговорите на въпроси като „как технологиите промениха отоплението и климатизацията?“ заинтересованите ще имат възможност да открият на Архитектурно-строителна седмица. Професионалното бизнес изложение събира в Интер Експо Център строителния бранш от 16 до 19 юни.

Изложението ще предостави възможност за срещи на живо с представители на компании от различните сектори в бранша. Посетителите ще могат да научават „от първа ръка“ за тенденциите при технологичните решения за отоплителните и климатични системи в дома и офиса, които бързо навлизат в новото строителство и реновирането на стари сгради; за последните решения при системите за сензорно управление и възможност за контрол от разстояние и др.

Акцент на изложението ще бъдат и системите за домашна и сградна автоматизации и възможностите за изграждане на пасивни сгради. Представяне на иновативни продукти за високоефективно и качествено създаване на енергоефективни сгради и др.

Желаещите да посетят тазгодишното издание на архитектурно-строителното изложение имат възможността да го направят безплатно като за целта е необходима регистрация в интернет страницата на организаторите тук.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
строителна седмица 10.05.2021

Нови дати за Архитектурно-строителна седмица 2021

Архитектурно-строителна седмица 2021 променя първоначално обявените дати и 21-ото издание на изложението ще се проведе с месец по-късно – от […]

Прочети още
строителни материали 19.05.2021

Странни строителни материали, за които може и да не подозирате :)

Морковите и водораслите едва ли ви звучат като нещо непознато и екзотично, но какво ще кажете за новината, че освен […]

Прочети още