Ариана Гранде се сдоби с нов дом в Холивуд Хилс


Ариана Гранде е новият собственик на имот в Холивуд Хилс.

Според Лос Анджелис Таймс, новопостроената триетажна къща, която певецата наскоро закупи за 13,7 млн. долара е проектирана от базираната в L.A. фирма iDGroup. Новият дом на Ариана Гранде се намира на хълм и се простира на повече от 3048 кв. м. Голяма част от основното ниво на къщата е с френски прозорци , от които се разкриват красиви гледки към каньона и Тихия океан отвъд това.

Екстериорът е минималистичен и модерен, а интериорът по подобен начин показва изчистени линии и ъгли. Подовете са от твърда дървесина, а таваните са високи близо 5 м.

На долния етаж има фитнес студио, уелнес център от кедрово дърво, бар и винарска изба с 300 бутилки. До безкрайният басейн зад къщата е обраден от тераси, покрити със стъкло, които предлагат още повече външно пространство.

Според Times, домът се състои от четири спални и седем бани, както и домашен офис.

Новата покупка на недвижими имоти от Гранде е съриозно надграждане на нейния вече луксозен начин на живот. В момента носителката на Грами пребивава в имение под наем с площ от 2626 кв. м в Бевърли Хилс, което разполага с пет спални и пет бани. Домът има високи тавани, мраморни подове и коридори и балкони от ковано желязо, от които се открива гледка към с гледка към каньон.

Преди да се премести по-трайно в Лос Анджелис, Гранде купи апартамент в Манхатън на стойност 16 млн. долара с бившия си приятел на звездата Saturday Night Live Пийт Дейвидсън, който имаше пет спални и четири бани, разположени на повече от 4000 кв. м. Удобствата в сградата включват частен IMAX салон, 24-метров закрит басейн. Апартаментът има и цял етаж с частен спа център, парна баня, сауна и басейн.

Източник: architecturaldigest.com