Виж 1към1

1към1 излиза в Коледна ваканция: Светли празници!

Прочети още

Българин купи парижки апартамент на скандалния Джефри Епстийн за 10 млн. евро

Новината за покупката идва малко след като дъщерята на българския магнат е съобщила в интервю за Bloomberg, че компанията им е постигнала общи приходи от продажби за над 12 млн. евро през 2020 г.

57-годишният български бизнесмен Георги Тучев вече е собственик на мега луксозен имот в сърцето на Париж, принадлежал някога на скандалния американски мултимилионер Джефри Епстийн. Сделката, която е за малко над 10 милиона евро, е реализирана през лятото, съобщи „Блумбърг“ (Bloomberg).

Всички снимки: www.thesun.co.uк, архив

Жилището представлява два съединени апартамента, по дизайн на Алберто Пинто, както и със студио и малък апартамент на последния етаж на сграда, разположена на бул. „Фош“, на по-малко от километър от Триумфалната арка. Имотът разполага с няколко гостни стаи и спални, включително главна спалня с мраморна баня, сауна и фитнес център, както и със стая за масаж.

Всички снимки: www.thesun.co.uк, архив

Две лица – една селка

Георги Тучев е собственик на фирма „Готмар“, специализирана в преработването на термопластмаси. Според информацията, публикувана на официалния уебсайт на компанията, основните направления на дейността ѝ са производство на капачки, дръжки за бутилки, опаковки за козметичната индустрия. Тучев е собственик и на „Нова Трейд“ ЕООД, компанията, бутилираща изворна вода „Бачково“.

Името на американеца Джефри Епстийн преди време пък привлече вниманието на световната общественост с това, че е изградил и години наред е развивал мрежа за примамване и трафик на момичета, изнасилване на десетки от тях и предоставянето им за проституция на прочути и влиятелни негови познати. Включително и принц Андрю, брат на крал Чарлз Трети, който приключи подозренията срещу него с извънсъдебно споразумение за милиони долари. След скандала обаче покойната вече кралица и негова майка Елизабет Втора го изключи от списъка с членове на семейството, изпълняващи ангажименти на Короната.

Джефри Епстийн бе осъден за един от случаите с 14-годишно момиче в Париж. По-късно, при завръщане в САЩ през 2019 г. бе задържан и от американските власти при разкрития за мрежата му, но бе намерен обесен в килията си.

Всички снимки: www.thesun.co.uк
Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
хотел 11.02.2022

Един от най-призрачните хотели в света се превърна в жилищен комплекс

Обитаван от духове, сцена на редица смъртни случаи, вратите на близо 100-годишния хотела отново са отворени… Чували ли сте за […]

Прочети още
17.08.2022

Как имение на Пабло Ескобар се превърна в луксозен хотел, пълен с изкуство

Пабло Ескобар е едно от онези имена в историята, които предизвикват множество смесени чувства. „Професионалните“ им биографии категорично ги заклеймяват […]

Прочети още