Басейни като истински плаж в двора на вилата


Летните ваканции са свързани със слънце, море и пясък. За съжаление за някои от нас стигането до морския бряг може да бъде трудна задача поради ред причини. Може би колата ви се е счупила, може би детето е хванало варицелата. Добрата новина е, че строителна компания е измислила как да построи личен плаж във вашия двор. Основателят на строителната компания Zydeco, Ерик Уайт строи частни оазиси, които изглеждат зашеметяващо, сякаш са дошли от страниците на екзотичен пътеводител.

Компанията за строителство е базирана в Маурепас, Луизиана, и е специализирана в създаването на уникално изглеждащи плажове, които струват колкото да си построите басейн. Тези страхотни оазиси ще ви спечелят завистта на съседите. Уайт казва пред USA Today’s Daily Advertiser: „Винаги съм мечтал да правя тези различни неща. Мога да разгледам всяка ситуация и да измисля начин да я поправя. Обичам да оставам на пазара за неща, които повечето компании не предлагат, особено потребителски заявки. “

Уайт е имал много тежък живот. Той казва, че е „останал бездомен на 15 години за около осем месеца“, тъй като „е отпаднал от училище в девети клас и е можел да чете на ниво втори клас.“ За щастие, след като сменя няколко работни места, той става мениджър на екип в строителна компания и накрая основава собствена компания Cool Pools. Той е основателят на Zydeco Construction, който прави тези страхотни басейни, подобни на оазис.

Това лято беше доста по-горещо от обикновено, като Европа направо се стопява под горещото слънце. От Лондон до Париж здравето на всички е в опасност и хората питат. Сега е по-важно от всякога да знаете какво да правите при такива интензивни температури и как да останете хладни, за да оцелеете. Най-добре е да останете вътре през най-горещите часове на деня, да сте добре хидратирани (избягвайте алкохол и пийте много вода) и се освежавайте, като се напръскате с вода. Но избягвайте да ползвате леденостудена вода или пакет с лед, защото тялото ви ще реагира чрез запазване на топлината.

Освен това трябва да носите тънки дрехи, шапка и опитайте се да избягвате претъпкани централни райони на града.

 

Снимки: Zydeco Construction