Виж 1към1

Най-високите небостъргачи в света през 2021 г.

Прочети още

Безопасност и комфорт в банята с термостатни смесители GROHE

GROHE банята

Една от най-важните стъпки при проектиране или ремонтиране на баня е изборът на правилните продукти. Потребителите търсят практични функции и красив дизайн. Термостатната технология регулира дебита и температурата на водата автоматично, а най-новите термостати от сериите GROHTHERM позволяват на инсталатори и проектанти да предложат на клиентите си допълнителен комфорт и безопасност под душа. С умната технология CoolTouch налична при сериите GROHTHERM 800 и 1000, GROHE удовлетворява изискванията за безопасност на потребителите – а те са много точни: 74% от потребителите търсят продукти, чиято повърхност не се нагорещява при вземане на душ, като по този начин се предотвратява опасността от изгаряне.

GROHTHERM 800 и 1000 предлагат модерни технологии и мултифункционални характеристики, които отговарят на доказаните стандарти за качество и дизайн на марката.

банята
За комфорта в банята: термостатни смесители GROHE.

За оптимален комфорт под душа, GROHTHERM 1000 Performance и GROHTHERM 800 Cosmopolitan са оборудвани с технологията GROHE TurboStat. Керамичният картуш гарантира, че термостатите реагират бързо и прецизно при внезапни промени на водното налягане, за да поддържат температурата на водата постоянна през цялото време, докато сте под душа.

Опцията GROHE 38°C SafeStop Button не позволява на потребителите случайно да увеличат температурата на водата и да се изгорят.

Термостатите разполагат и с опция за допълнително ограничаване на температурата до 43 °C за допълнителна безопасност – особено полезна функция за домакинства с малки деца.

банята
Опцията GROHE 38°C SafeStop Button – особено полезна функция и за банята на семейства с малки деца.

Като всички стенни термостати от серията GROHTHERM, GROHTHERM 1000 Performance предлага лесна инсталация. Технологията GROHE CoolTouch осигурява бариера от студена вода между горещата вода и повърхността на смесителя. Като резултат тялото на термостата никога няма да надвиши температурата на водата, с която се къпете. По този начин се предотвратява опасността от изгаряне.

GROHTHERM 1000 Performance е оборудван с ергономични ProGrip ръкохватки с грапава повърхност, които улесняват управлението – дори със сапунисани ръце.

За съвременните потребители спестяването на водни ресурси е от голямо значение: 59% от всички предпочитат душ, който допринася за устойчив начин на живот. Функцията GROHE EcoButton отговаря точно на това изискване, като намалява водното потребление с до 50% при къпане. А благодарение на вградения AquaDimmer Eco, тази водоспестяваща функция е налична и при моделите за вана. Потребителите могат да спестяват ценни ресурси, когато използват ръчния душ. И едновременно с това да се радват на пълен воден дебит, когато искат да напълнят ваната. GROHTHERM 1000 предлага пълен комфорт и възможност за намаляване на водния разход, без да прави компромис с насладата от душа.

банята
Безопасност и комфорт в банята с термостатни смесители GROHE

GROHTHERM 800 Cosmopolitan отговаря на предпочитанията на модерните потребители за компактен термостат, който обединява най-високите стандарти за качество, технология и дизайн.

Тази серия термостати също предлага лесен монтаж. Тънкият, цилиндричен силует на продукта подхожда перфектно на модерни минималистични бани. Металните ръкохватки на новата серия GROHTHERM 800 Cosmopolitan подчертават елегантния дизайн и позволяват лесно почистване. Ергономичният дизайн с ръб от задната страна на ръкохватките осигурява безопасност и удобен захват за лесно управление, дори с мокри ръце. Технологията GROHE EcoJoy е налична и при тази серия термостати. Тя намалява водния разход с до 50%, без да влияе на удоволствието от душа.

Със своите практични функции, Grohtherm 1000 Performance и Grohtherm 800 Cosmopolitan превръщат банята в безопасно място за цялото семейство.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
23.08.2021

Инфрачервените смесители GROHE предлагат хигиенично миене на ръце

Сензорните смесители на GROHE позволяват удобен и хигиеничен начин за миене на ръце. Сензорът засича приближаването на ръцете ви и […]

Прочети още
GROHE Essence 19.04.2021

Кухненски смесители GROHE Essence

Нежна интерпретация на класическия начин на живот. За хората, които са фенове на изчистени, семпли, визуално привлекателни дизайни, GROHE Essence […]

Прочети още