Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

BUILDINGSTYLE 2019 – Продължаваме, продължаваме! :)

Два месеца остават до седемнайсетото издание на BUILDINGSTYLE – традиционния форум в областта на строителството и архитектурата. РЕХАУ, ДООР МАТС, НУРУС, GERFLOR, ALUPROF S.A,  КЛИНКЕР БГ са новите фирми, които се включват.

ДООР МАТС, ще презентира изтривалки за дома и индустрията – стандартни, специални и противоплъзгащи се, както и протектори. Фирма НУРУС, която от скоро отвори свой шоурум в София, ще представи офис мебели и столове, създадени чрез обединяване на баланса между човека, околната среда и дизайна с технологията.

ALUPROF S.A е водещ производител на алуминиеви системи с клонове в много европейски страни, а също и в САЩ. Съвсем нова фирма за България и за форума, тя все още няма представителство у нас, но има желание да популяризира своята дейност сред българските архитекти и строители. С над 60-годишен опит и годишни приходи от продажби над 297 млн. EUR, Aluprof SA има над 1300 редовни клиенти. Износът е 40% от общите продажби, а в компанията работят над 2200 служители.

Проект Portonovi в Хърватска, който ще бъде представен на откриването на форума от водещото истамбулското студио GMWМ.

 

Както всяка година, така и тази няма да пропуснем да се насладим на винена дегустация. Наш гид в света на качествените вина  ще бъде Изба Балар, която спечели златен медал от Frankfurt International Trophy 2019, най-големият международен винен конкурс в Германия и сребърен на престижния Балкански Интернационален Винен Фестивал в София. Белият купаж Мускат Отонел и Гивюрц Треминер 2018 и червените К5 2012, К3 и К5  от 2015,  К1, К5, К7 и К9 от 2016, Силико 2017 също ще бъдат представени.

Веси Бонева

група СкандаУ

Ще покараме новите модели на Хонда, някои ще си купят😊 защото винаги така става и после …после Веси Бонева, Група Скандау, DJ MATI и бате Пешо ще обгрижват  музикалните ни желания, след изморителните презентационни дни😊. Малко танци и хубава музика, качествено вино и верни приятели, приятна умора от добре свършената работа …какво да искаме повече в края на ноември!