Виж 1към1

20-то юбилейно издание на архитектурен форум BUILDINGSTYLE

Прочети още

BUILDINGSTYLE 2021 – Мисията възможна:)

Buildingstyle 2021

Организацията на 18-то издание на архитектурен форум BUILDINGТSYLE върви с пълна сила и в синхрон с изискванията на Министерството на здравеопазването. Мероприятия ще могат да се провеждат, ако 100% от персоналът е с валиден цифров COVID сертификат за ваксинация, документ за преболедуване или отрицателен тест, се казва в заповедта.

Разстоянието от 1,5 м ще бъде спазено както в подреждането на щандовете, така и при настаняването на гостите през място и дори през ред. От СПА хотел Старосел също гарантират спазване на редица мерки по отношение на хотелското настаняване, които да осигурят спокойствието и сигурността на всички присъстващи. 

Хьорман България, Изовер България, Тюлипс, Ксела България, Грое АГ – България, Клинкер БГ, ЙАФ България, Булклима Инженеринг, Етекс Груп, Ховал, Велукс България, Джи Ти Ти, Медия Маг, Ко Дизайн Център, Доор Матс, КСХ – Хаджидимитров, Мебели Киннарпс, Глобус Билд, Леополд КМ, Хидромат, Порше София Запад,  Иво Петров Архитекти, Кнауф България и Технопанел ЕАД са потвърдилите до момента фирми, като разбира се,  тези компании, които участват с презентация, няма да са в конкуренция помежду си. Това основно правило 1към1 стриктно спазва от създаването на форума, както и предимството на „първия потвърдил“.

С предимство също са и фирмите, които са рекламодатели на www.1kam1.com. Те получават 20% отстъпка от цената за презентация. 

Зала Орфей, в която ще се проведе форума е 980 кв.м

Тази година 1към1 има  трима партньори в лицето на Българска Асоциация за изолации в строителството (БАИС) , Българска асоциация на фасадната индустрия (БАФИ)  и Асоциация на Интериорните дизайнери в България (АИДБ), на които благодарим за съдействието. Медийната групата „Пасита медиа“ са наши медийни партньори с техните специализирани сайтове – izolacii.eu, otoplenie.eu, dogrami.bg, stroiteli.bg, detaili.bg.

Всеки, който желае да се включи във форума като участник с презентация, щанд или като гост, може да се свърже с нас на посочените телефони.  Другата седмица ще бъдат изпратени и поканите към гостите на форума. 

BUILDINGSTYLE 2019, гр. Банко 

Може също да разгледате предишните издания на форума тук или във фото страницата на форума, където пък в снимки са всички издания от началото до сега.

Скоро ще ви покажем автомобилите, които ще тестваме, уискито, което ще дегустираме и имената на артистите, които ще са с нас в забавната част на форума. 🙂

телефон за контакт: 0888985555 Ани Дамянова 

Дотогaва,

екип 1към1 

02.10.2015

BUILDINGSTYLE – за тези, които го харесват!

BUILDINGSTYLE наближава …ето малко кадри от минали години за настроение:) https://youtu.be/fZhFCk2nwIc

Прочети още
10.09.2015

BUILDINGSTYLE – работещият бизнес модел

Още шест фирми потвърдиха участието си в  BUILDINGSTYLE 2015. Така разнообразието от продукти по време на архитектурно -строителния форум се увеличава с […]

Прочети още