Виж 1към1

Започна подготовката на BUILDINGSTYLE 2024    

Прочети още

BUILDINGSTYLE 2023: Успехът изисква смелост и… музика!

Успехът, във всяко едно направление на живота и работата, е пропорционален на смелостта! Смелостта, която си готов „да инвестираш“, за да достигнеш до най-добрия резултат. Убедени сме в това, още повече, че по време на ежегодните издания на строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE през последните 20 години многократно сме ставали свидетели на това, че най-успешните проекти, най-добрите продукти и най-атрактивните дизайни винаги са били на най-смелите. 🙂 Затова и с нетърпение очакваме предстоящата ни среща в Старосел от 21. до 24 ноември, когато ще отпразнуваме и 20-я рожден ден на форума, а представителите на строително-архитектурния бранш ще ни покажат своите смели решения, иновативни продукти и атрактивни проекти.

Даваме всичко от себе си и когато работим, и когато се забавляваме…

Снимката е спомен от 20-я рожден ден на 1към1, който отпразнувахме на BUILDINGSTYLE 2022

Както вече споделихме, партито, по случай 20-ото юбилейно издание на форума, ще бъде на 22 ноември, в компанията на Владо Михайлов и група REWIND!

Купонът ще продължи и на следващата вечер, за която също сме ви подготвили изненада...

… и тя е… нейното име е… Пейо Филипов и Камино Бенд! Артистът, който познаваме като едно от любимите лица на малкия екран в ролята му на Пейо от „Имаш поща“, ще пристигне на форума на 23 ноември с бенда си, за да ни подари вълнуващо музикално приключение и много забавления в третата вечер от юбилейното издание на BUILDINGSTYLE.

Напомняме, че всеки от участниците във форума ще има и възможност да вдигне нивата си на адреналин при желание – с ексклузивен тест драйв на най-новите автомобили от флотата на AUDI, осигурен от Порше София Запад.


Открийте своя Q4 e-tron по време на BUILDINGSTYLE 2023!

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!

22.12.2022

СНИМКИТЕ от BUILDINGSTYLE 2022 са тук! :)

19-ото издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE 2022 беше повече от успешно, повече от интересно и повече от полезно. Беше емоционално […]

Прочети още
05.04.2023

Компаниите Hörmann и Alumil избраха отново BUILDINGSTYLE – ще участват във форума и през 2023 г.

Скъпи приятели, Както вече знаете, предстои 20-ото юбилейно издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE. Подготовката тече с пълна сила, а вълнението […]

Прочети още