Виж 1към1

Фирма ROREX предложена за номинация в категория „Дебют“

Прочети още

BUILDINGSTYLE е домакин на рождения ден на 1към1

Днес е рожденият ден на 1към1! 🙂  Изпълнен с различни емоции, но най-вече с радост, беше този ден преди 20 години. И сега усещането е същото, но с още по-голяма отговорност. Много работа и дисциплина, така бихме определили изминалите години за 1към1.  Срещнахме се с много професионалисти, направихме интересни интервюта, отразихме стотици новини, станахме свидетели на две световни икономически кризи, една от които се отрази жестоко на строителния бранш, но оцеляхме! Време е за празнуване! 🙂

Празничният коктейл ще се проведе на 23 ноември по време на архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE с любими артисти и изпълнители. Но и на следващия ден партито ще бъде на ниво.

Всяка година обявяваме имената им още по време на кампанията по организиране на форума. Тази година обаче  ще го направим малко по-късно. Само ще споделя, че наистина са любими и като артисти, и като музика. От наблюденията ми през годините, съм сигурна, че всички ще бъдат доволни.

Eто и новите фирми, потвърдили участието си във BUILDINGSTYLE 2022: Йаф България, Ко Салюшънс, Тюлипс, Джи Ти ти, Etex Building Performance  SA, Тийм Доорс, Порше София Запад и Next Vision.

Така палитрата ни от теми се увеличава с климатична техника, строителство от дърво, бои и мазилки, луксозни интериорни врати, сухо строителство, проектиране на интериори.

Тест-драйв флота на Audi ще включва актуалните модели на бранда със специален акцент – електрическия флагман e-tron GT. Посетителите ще научат повече за Audi и ще изпитат отблизо как бранда представя първокласната мобилност на бъдещето: футуристичен дизайн и усъвършенствани дигитални функции, ненадмината динамика и лукс в съчетание с по-висока производителност и ефективност.

Всеки, който желае да се включи във форума като участник с презентация, щанд или като гост, може да се свърже с нас на телефон +359888985555 – Ани Дамянова.

С нетърпение очаквам този брой на форум BUILDINGSTYLE. Ще бъде велико!

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
20.09.2017

BUILDINGSTYLE 2017 – 15 години от началото

Летните дни отминават и е време да ви представим фирмите, които ще участват в петнайсет годишния юбилей на архитектурно-строителен форум […]

Прочети още
BUILDINGSTYLE 30.11.2021

Магията BUILDINGSTYLE се случи за пореден път: Състоя се 18-то издание на най-големия архитектурно-строителен форум у нас

снимки:M. S. V photographers Още една страница от историята на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE е отгърната. При това не коя да […]

Прочети още
Топливо АД