Виж 1към1

Цветни нюанси на BUILDINSGTYLE 2023: с Recolorezzo и CoDesign

Прочети още

Бутиков петзвезден хотел отвори врати в Пловдив

Първият хотел от премиум колекцията на бранда МGallery на Accor официално отвори врати в Пловдив.

Проектиран архитектурното студио Sundukovy Sisters S+S, бутиковият The Emporium Plovdiv-MGallery е разположен във възродена сграда с интересно минало. Предлага 61 дизайнерски стаи, включително 12 апартамента, и разнообразие от удобства за луксозно изживяване.

Интериорът на петзвездния хотел напомня на формата на древен Форум – място, където модерността, първокласното обслужване и интелигентните технологии се срещат с автентичните характеристики на сградата. Всичко това е умело съчетано в модерна интерпретация със съвременни материали, характерни за сградата елементи и разпознаваеми архитектурни мотиви от древността: груб фон в комбинация с кокетни месингови акценти, декоративна арт мазилка, елегантни златни лампи, естествено дърво и абстрактни картини, изпъкващи в атмосферата на индустриален минимализъм.

„Пловдив е вторият по големина град в България и ние сме изключително щастливи да представим такъв емблематичен проект в този регион. В дизайна на хотела са запазени оригиналните черти на сградата, допълващи се с акценти от културното наследство на страната ни“. Това коментира Бойко Качулев, инвеститор в хотела.

Пренасяйки гостоприемство в бъдещето, хотелът предлага иновативни технологии за подобряване на хотелското изживяване. Чрез концепцията „умни стаи“ гостите могат да персонализират индивидуални сценарии според настроението си. Могат да регулират светлината в стаята, да задават атмосферата, да отварят и затварят завесите и да контролират аудио-визуалните функции.

Хотелът предлага и уединени релакс и фитнес зони и ресторант. Тук е и първият в България шампанско & коктейл бар с авангарден интериор, предразполагащ социални контакти.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!