Чарли Шийн продаде имението си в Бевърли Хилс с огромна загуба


Знаете как всички казват, че инвестицията в имот е сигурен начин да вложиш парите си без да ги загубиш. Е, в случая на Чарли Шийн това изобщо не е вярно. Актьорът от „Дмавама мъже и половина“ успя да продаде имението си в Бевърли Хилс за 6.6 млн. долара след като искаше за него 10 млн. долара. Не само това, но загубата идва и от фактът, че имотът е продаден за по-малко отколкото е закупен. Шийн се сдобива с къщата през 2006 г. за 7.2 млн. долара, ако добавим инфлацията за тези години, то той е на загуба с близо 1 млн. долара.

Построено през 1992 г., оттогава имението е било многократно актуализиранои ремонтирано. То може да се похвали със средиземноморски стил, с високи тавани и прозорци от пода до тавана. Домът с площ 830 квадратни метра се състои от седем спални и седем бани, разпределени на два етажа.

В къщата се влиза през грандиозен вход с фоайе с двойна височина, което води до множество жилищни помещения на основния етаж, включително официална трапезария със стена от прозорци от пода до тавана. Разполага и с множество дневни, някои с камини с масивни каменни настилки и кухня за готвач, която стига до киносалона на долния етаж.

В долния етаж се помещава фитнес зала, която може да бъде превърната в домашен офис или спалня за гости, както и стая за игри с маса за билярд и много място за шезлонги отвън.

Основната спалня е важно място  в дома със собствена втора скрининг стая, мокър бар, частна всекидневна и гардероб. Основната баня с модерна вана и двойни мраморни суета. Домът-мечта разполага  с два басейна, покрита външна кухня от висок клас, баскетболно игрище,място за бейзбол и голяма просторна зелена поляна.

Преди това Шийн беше собственик на други два имота в анклава Mulholland Estates, но продаде и двата през последните няколко години. Един от двата имота реализира малка печалба в размер на 5,415 милиона долара, а купувачът е не кой да е, а Кендъл Дженър.

Architecturaldoigest.com/Realtor.com