Части на София остават без вода днес


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ в центъра на града се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Шар планина“; ул. „Опълченска“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Сливница“; ул. „Шар планина“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. св. Кирил и Методий“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шар планина“ ъгъла с ул. „Св. св. Кирил и Методий“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Розова долина“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Розова долина“ от ул. „Криволак“ до ул. „Цанко Церковски“; ул. „Добър юнак“ от ул. „Крум Попов“ до ул. „Розова долина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Розова долина“ ъгъла с ул. „Цанко Церковски“.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение в кв. „Абдовица“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Бусманци, кв. „Абдовица“, махала „Нова Враждебна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Бусманци -пред кметството.

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Незабравка“ в жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 54, бл. 55, бл. 56, бл. 58, бл. 59 и бл. 60 на ул. „Незабравка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Незабравка“ до бл. 59.