Чичо Чарли продава имението си в Бевърли Хилс


За Чарли Шийн продажбата на това имение ще е краят на ерата. Шийн в един момент е най-платеният актьор в Холивуд, но наскоро пусна в продажба дългогодишното си имение в Бевърли Хилс за $ 9,999,999. Актьорът закупува имота през пролетта на 2006 г. Той е 826 квадратни метра и е закупен за 7,2 млн. долара Домътв средиземномосрски стил е видял много от нощтния живот на Холивуд. Това е имението, където Шийн е изживял най-дивите си години изпълнени с наркотици и порно.

Имотът, който се намира зад охраняемите врати разполага със седем спални и седем бани разположени на два етажа. Големият вход включва фоайе с двуетажна височина с наклонено стълбище, а на приземния етаж има просторна официална всекидневна и официална трапезария също с двойна височина. Кухнята може да се похвали с най-добрите уреди и дори с асансьор за лесно транспортиране на храна от кухнята до втория етаж. Официалната трапезария включва цяла прозорци от пода до тавана, идеална за любуване на интересни ястия.
Другите стаи на приземния етаж включват домашен офис, игрална зала с камина и киносалон със стени, боядисани в кърваво червено. На втория главната спалня включва отделна всекидневна, просторен килер и мокър бар. На втория етаж има още три стаи за гости и бонус стая, която Шийн използва като фитнес зала.Задният двор е изпълнен със забавления и игри с множество тераси, голям беседка и голям плувен басейн. Вторият плувен басейн, специално използван за тренировки, се движи по протежение на страната на дома.

Шийн преди това е притежавал още два дома в Mulholland Estates: един, който е продал на загуба за 6,6 милиона долара през 2015 г. и друг, който е продал за разумна печалба от $ 5,415 милиона през юни 2016.