Connect Air от Ideal Standard – грациозна лекота във вашата баня


Ideal Standard ни дава една много добра причина да променим начина, по който мислим за керамиката в банята. Мивки, тоалетни, вани и други мебели в банята, вече имат уникален дизайн, съчетаващ лекота и качество в едно. Елегантност, практичност, стил и функционалност, са основните заложби в колекцията Connect Air. Тънки ръбове и елегантни извивки в дизайна създават ефирно усещане. Изчистеният дизайн и елегантната форма не са само плюсове от естетическа страна, а имат голяма функционалност при почистването. Изчистените форми правят по-трудно задържането на мръсотия, улесняват почистването с по-малко ръбове и кривини и създават приятно, свежо усещане в банята.

За създаването на колекцията,  Ideal Standard  гласува голямо доверие на един от най-успешните и иновативни продуктови дизайнери в Европа –  Робин Левин. Той е носител на ред награди, а неговото творчество е част от постоянната колекция на Музея на Виктория и Албърт в Лондон. От 2003 г. той е директор по дизайна в Ideal Standard, създавайки много колекции за марката, включително разработени от неговото студио.

„Още през 2009 г. прогнозирах, че продуктите ще стават все по-леки. Първопричините за възникването на тази тенденция за олекотен дизайн са различни, но най-убедителната и солидна е, че ако използваме по-малко материали и енергия, ние ще намалим екологичните вреди върху околната среда.“, споделя дизайнерът.

Технологията AquaBlade® е иновация на Ideal Standard, която впечатлява със своята идейност. Никога не сме си мислели, че пускането на водата в тоалетната може да носи такова успокояващо чувство , но ето че и това се случи. Освен прекрасния си дизайн, идеята на  AquaBlade® е да няма място, до което да не стига вода в тоалетната чиния. Това означава, че с всяко пускане на водата, цялата чиния бива равномерно облята от струята и то при ниско потребление на вода.

 

С мисъл за естетиката и функционалността, Ideal Standard създава продукт, който отговаря на всички изисквания, поставяни от съвременния начин на живот: модерен дизайн и дълготрайни материали в комбинация с наистина безпроблемно и ефективно почистване.

AquaBlade® е с гладка, леко извита повърхност, без надвесен ринг, което се комбинира с изключително иновативно проектирана система от каналчета, целяща да се създаде силна 360°-ова каскадна водна стена от най-горната част на тоалетната чиния.

Цялата серия Connect Air може да се похвали с изключително висококачествена керамика, с наистина елегантен дизайн, функционалност и иновативност в областта на обзавеждането в банята. Предложенията вариват от мивки, мивки за вграждане, мивки за монтаж върху плот, тоалетни, бидета, тоалетни седалки, красиви изчистени шкафчета, вани, поддушови корита и други. Можете да разгледате асортимента от продукти и техническите им характеристики на Idealstandard.bg