Да надникнем в модерния дом на Дакота Джонсън


Представяме ви дома на актрисата Дакота Джоснън. Фактът, че цяла стена на хола и представлява поредица от огромни входни врати, е само една от уникалните странности, които привлича Джонсън към тази модерна къща от средата на века, затънтена в дърветата на Лос Анджелис. Стената срещу него се състои от три прозорци от пода до тавана, които се отварят като гаражни врати.

Къщата е построена от архитект Карл Мастън, а Джонсън я купува преди четири години, още на първия ден, когато тръгва по огледи. Веднага я привлече чистотата и уютът., казва тя. „Мисля си, че никога няма да искам да продам това място“, казва актрисата.

Джонсън е родена в Остин, където баща и снима филм и  буквално е израснала на снимките на филми, тъй като майка и баща и са актьори (Мелани Грифит и Дон Джонсън). Когато родителите и се разделят, тя е ту при единя, ту при другия.

На 24 години започва да снима трилогията “Fifty Shades of Grey” и с хонорара от нея купува своята прелестна къща.

Целия и дом е украсен с различни вещи и снимки, спомени от други известни личност. Дакота обаче споделя, че най-голяма трудност при ремонта, след като купува къщата, е представлявал подът на втория етаж. Той бил направен от корк, но бил сменен с дървено дюшеме. Писоарът, който бил монтиран от предишния собственик на имота пък наложил цялостно реновиране и на банята. В крайна сметка резултатът е прекрасен и актрисата определя дома си като свой пристан.

Вижте още:

Куполният дом – един от най-добрите избори, които можеш да направиш за себе си

Разхвърляният дом е белег за психологически проблеми