Да отплаваш далеч от всички грижи и проблеми


Нищо не казва романтика като плаването по спокоен воден път, докато ви пеят птички от брега. Ако сте в настроение за романтична разходка до Сидни, тази невероятна плаваща вила е идеалният избор. Малката къщичка разполага с достатъчно място за две влюбени птици, които могат да прекарат дните си, наблюдавайки света как минава покрай тях от палуба на открито.

Готова да плава по девствената брегова ивица на Палм Бийч, Нов Южен Уелс, тази красива, двуетажна плаваща вила създава мечти. Структурата е компактна, но идва със зашеметяващ модерен дизайн, който прави пространството да изглежда много по-голямо.

Интериорът на плаващия дом разполага с голяма дневна зона на първия етаж, която се отваря към най-впечатляващото пространство на конструкцията – външната палуба. От тук гостите могат да се насладят на зашеметяваща гледка към скалите и дивите пейзажи, открити по крайбрежието на Палм Бийч. Палубата разполага с много място за сядане и барбекю, където можете да готвите скариди.

В целия интериор гостите ще се чувстват като у дома си благодарение на съвременното обзавеждане и удобства. Жилищното пространство е изпълнени с естествена светлина през различни прозорци и сгъваемите стъклени врати, които се отварят към палубата. Жилищната зона дори идва с хубава камина за мразовити нощи. Компактна баня наблизо включва душ в пълен размер и тоалетни принадлежности.

Гостите на малката вила ще се насладят на здравословна закуска всяка сутрин, както и денонощна услуга „портиер“. За активните пътуващи, настаняването се предлага и с използването на щандове за риболовни принадлежности.

Източник: Inhabitat.com

Снимки: Glamping Hub