Виж 1към1

ГЕРБ-СДС настоява за проверка на строителството на „Буджака“

Прочети още

Да се возиш в най-луксозния влак на света

Някои пътувания включват много предварително планиране. Едно пътуване със „Седемте звезди“, първият луксозен влак за спане в Япония, изисква планиране и късмет. За да резервирате един от 14-те апартамента във влака, бъдещите пътници трябва да участват в лотарията месеци преди това. (Заявленията вече са затворени за пътувания между октомври 2018 г. и февруари 2019 г.) Влакът пътува през остров Кюшу, който е част от Япония, най-близо до континенталната част. Кюшу е известен с горещите си извори и е дом на вулканични планини, плажове и градовете Фукуока и Нагасаки.

Седемте вагона на влака се отличават с интериор на Ейджи Митука, който съчетава традиционни японски мотиви и западни дизайнерски елементи. Mitooka избира богата дървена облицовка, луксозни тъкани и красиво издълбани ламперии в пространствата, включително два супер луксозни апартамента, всека от които има уникален дизайн и може да настани трима гости. Пътниците се наслаждават на сезонна кухня в трапезарията на вагона „Юпитер“, а също така и на могат да се коктейли, докато слушат музика на живо в лаундж вагона „Blue Moon“, който предлага панорамен изглед към заобикалящата природа през голям преден прозорец.

Пътуванията в „Седемте звезди“ варират от два дни с една нощувка и стигат до четири дни с три нощувки за редовни пътувания, а премиум пакета включва шест дни с пет нощувки. Първокласните пътувания включват екскурзоводи и проучвания на различни аспекти на острова от музика до винарство.

Всички пътувания имат максимум 30 пътници, а някои включват настаняване в уникални хотели по протежение на маршрута, давайки на гостите си почивка от влака и възможност да опознаят района отблизо. Цените започват от 2 900 долара на човек за двудневно пътуване с една нощувка.

Източник: Architectural Digest