Деймос Корект ООД


Деймос Корект ООД е с основна дейност продажба, доставка и монтаж на климатици и климатична техника за Варна и региона. Фирмата е официален дистрибутор и сервиз на марките климатици Дайкин, Мицубиши и Мидеа.

Адрес: гр. Варна, бул. "Христо Ботев" 18
Телефон: 052 744 044
e-mail: office@deimoscorrect.com