Дейвид Хаселхоф и дъщеря му правят риалити за продажба на имоти


Дейвид Хаселхоф разчита на най-голямата си дъщеря, Тей Хаселхоф, да му помогне за продажбата на дългогодишното му имение в Лос Анджелис. Тей, която преди това участва в риалити шоуто Rich Kids of Beverly Hills, сега е брокер и член на новото шоу на CNBC Listing Impossible, а баща й е един от нейните клиенти! Премиерата на предаването е днес, а шоуто следва група агенти за недвижими имоти, които често работят със знаменитости и по-точно с клиенти, които се опитват да се отърват от силно персонализирани и трудно продаваеми жилища.

Зрителите ще видят опит на двойката баща-дъщеря да намери купувач за имението от пет спални и шест бани на Дейвид, а исканата сума е 3.6 милиона долара. Първоначалната обиколка на къщата разкрива, че голяма част от нея е обзаведена с награди и стоки за бита с име и изображение на Дейвид, включително златни и платинени плочи, поставени на една стена от хола с двойна височина, пинбол машина от „Спасители на плажа“ на втория етаж и дори халба с карикатура на лицето му върху нея.

Жилището обаче има някои акценти, които могат да го направят привлекателен за купувач. В задната част на стаята има киносалон с голям бял килим, бял диван и редица режисьорски столове. Подовете от твърда дървесина, елегантните полилеи и светлите бели стени помагат да се добави лукс в дома, а няколко внимателно подбрани мебели като модерно осветително тяло в официалната зона за хранене добавят актуален обрат.

В клип от премиерата на сериала от осем епизода, публикуван от People, актьорът от „Спасители на плажа“ разказва на дъщеря си какво търси в следващата си къща. „Нещо малко по-голямо и с алея“, казва звездата. „Така че, когато карате нагоре, си казвате:„ Леле, това е къщата на Дейвид Хаселхоф. Това е част от моята душа – тази алея е като аурата на някой, който е направил този бизнес. „

Тей изглежда уверена, че може да свърши работата. „Баща ми е много откровен за това, което не му харесва и за това, което му харесва“, казва тя в клипа, „Така че ще ни бъде много лесно да продължим този процес.“ Дейвид купи имота си за 1,95 милиона долара през май 2013 г . Той за първи път го пусна за продажба за 2,3 милиона долара през 2015 г.