Виж 1към1

Novacolor – предложение в категория „Довършителни работи“

Прочети още

Декинг Exterpark е новото предложение в категория „Иновативен продукт и технология за екстериора“

Астрейд Къмпани представя Декинг Exterpark Magnet System. Продуктът обещава не само функционалност, но и изискан дизайн за външна обстановка. Излъчва елегантност и забележителна здравина, правейки всяко пространство уникално и привлекателно.

Синтетичният декинг Exterpark Tech Supreme е с уникални характеристики- съставен от твърдо тяло от 100% PVC пяна, което предлага най-доброто решение срещу хлъзгане и пожароустойчивост; 40% по-лек от стандартния композитен / wpc декинг; свива се и се разширява по-малко, като минимизира нуждата от фуги и гарантира неговата стабилност.

Повърхността му е чиста имитация на дърво. По-голямата му устойчивост на слънце прави цвета му да не избледнява лесно със слънчевите лъчи, запазвайки цвета и външния си вид непокътнати в продължение на много години, а гаранцията е 25 години.

Иновативна система и монтаж

Инсталационната система Magnet позволява отваряне на всяка дъска с помощта на обикновен ръчен инструмент. Цялата конструкция е повдигната на нивелиращи се пиадестали с алуминиеви профили, към които декинг се прикрепя с клипси, които позволяват да се получи достъп до основата толкова пъти, колкото е необходимо. Този достъп е от съществено значение за настилките, тъй като осигурява несравнима лекота за поддръжка и почистване на отводняване .
Декинг Exterpark Magnet създава усещане, че няма фуга между ламелите, а същевременно здраво захваща дъските без да ограничава достъпа до всяка точка на основата.

Устойчив и лесна подръжка на декинг

Този декинг не само изглежда страхотно, но също така е устойчив на влага, вредители и други външни фактори. Поддръжката е лесна и минимална, като се изисква само периодично почистване.

Екологична отговорност

Exterpark Декинг е произведен със специално внимание към екологичната отговорност. Дървените материали са подбрани от устойчиво управлявани гори, като се гарантира, че производственият процес е приятелски към околната среда.

Exterpark Декинг представлява върховата точка в индустрията на външните подови настилки. Разнообразието от опции и вниманието към детайлите го правят избор номер едно за всеки, който цени качеството и стила във външното обзавеждане.

09.04.2024

„Идеал Стандарт – Видима“ – предложение за номинация в категория „Производител“

„Идеал Стандарт – Видима“ АД е новото предложение в категория „Производител“ в конкурса Строителни Бизнес Награди. Компанията е сред най-големите […]

Прочети още
Топливо АД