ДЕКОРФЛООР СИИ – Настилки в съвременните офиси


И тази година презентацията на  ДЕКОРФЛООР СИИ бе поверена на Явор Караманов – мениджър на компанията за територията на България. Той сподели, че миналата година е била изключително успешна като част от заслугата е именно на участието на компанията на BUILDINGSTYLE. Макар Декорфлоор да е на пазара в Унгария от 23 години, тя стъпва на родната сцена през последните две години. Компанията се занимава изцяло с подови настилки и облицовачни материали.

Декорфлоор не предлага само материалите за настилки, а също така и професионално консултиране, планиране, управление на проекти, полагане на настилките, както и нещо много важно – поддръжка. Явор Караманов показа някои интересни модели от нови колекции настилки, които освен красив дизайн имат и други функции като намаляване на неприятните ефекти от акустиката в големи помещения и др.

Акцент в презентацията бяха и множеството изпълнени проекти в България. Сред тях са ново училище в Свети Влас, офис на банка ДСК, офиси и др.

За да видите прекрасните модели подови настилки на Декорфлоор СИИ, разгледайте цялата презентация и вижте видео от самото представяне.