Виж 1към1

Най-високите небостъргачи в света през 2021 г.

Прочети още

Домът на Елизабет Тейлър – неповторим уют

Макар актрисата Елизабет Тейлър вече отдавна да не е сред нас, то нейното наследство продължава да живее собствен живот. Това не са само нейните филми, активизъм, визия и вдъхновение, а и нейния дом. Актрисата успява да предекорира къщата си в Бел Ер, Калифорния малко преди да почине през 2011 г.

Домът е закупен още през 80-те години и се състои от четири спални. По стените са наредени експресионистки картини, а градината е изпълнена с рози, които са вдъхновили актрисата да създаде собствена линия парфюми. Цялата обстановка в жилището е топла и семейна, далече от славата и прожекторите.

„разбира се, че когато трябваше да отиде на важно събитие, тя слагаше най-хубавата си рокля и най-изумителните бижута, тогава ставаше Елизабет Тейлър – звездата. Но у дома, тя обичаше уюта, приятелите и хубавата храна.“, казва нейния приятел и моден дизайнер Валентино, който се запознава с актрисата още през 60-те години.

Къщата е била любимо място на нейните деца и внуци, където те се забавляват с много животни, сред които кучета, котки и птици. Личният живот на Елизабет Тейлър продължава да е добре съхранен в нейния последен дом, който е запазен автентичен и изпълнен с вдъхновение.

 

dam-images-celebrity-homes-elizabeth-taylor-elizabeth-taylor-bel-air-home-03

dam-images-celebrity-homes-elizabeth-taylor-elizabeth-taylor-bel-air-home-04

dam-images-celebrity-homes-elizabeth-taylor-elizabeth-taylor-bel-air-home-05

dam-images-celebrity-homes-elizabeth-taylor-elizabeth-taylor-bel-air-home-06

elizabeth-taylor-makeup1

elizabeth-taylor-bath1

elizabeth-taylor-blue-bedroom1

elizabeth-taylor-dining-nook1

elizabeth-taylor-garden1

elizabeth-taylor-koi1

elizabeth-taylor-pool1

elizabeth-taylor-window1