Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

„Домът“ на Versace отвори врати с нови решения за интериора

Официалният шоурум на Versace Home, който ще предлага дизайнерски решения за интериора, отвори врати в сърцето на Милано. Проектът стартира в сътрудничество с Interni Spa, а дизайнът отразява познатата елегантност на бранда.

Визуално въздействащото пространство е проектирано от Vudafieri Saverina Partners и представя най-новата колекция дизайнерски мебели и решения за интериора на марката, всички създадени в тандем с Lifestyle Design.

Атмосферата на шоурума създава усещане за истински дом – домът на Versace. Представени са всички помещения, които едно жилище трябва да има – антре, трапезария, дълги коридори и главен апартамент, който се състои от спалня и хол.

Друг детайл, който прави впечатление е хармоничната връзка между интериора и природата. Акценти от златни листа, разпознаваем елемент за марката, присъстват в навсякъде в дизайна.

Решението за прозорците – завесите да бъдат заменени с телени мрежи не е с цел превенция от крадци – така, както биха направили много от нас. 🙂 Това е отново дизайнерско решение, с което да се намекне за модерния, индустриален стил, към който афинитет имат и много от почитателите и клиентите на марката. Цялата представена колекция е и своеобразна препратка към златните тонове и графичния модел Greca, който доминира в пространството на магазина.

Всичко в новия шоурум е изпипано до най-малкия детайл. Това разбира се, не ни изненадва, тъй като марката е известна с решения за дома, интериорен текстил и аксесоари още от 1978 г. И през всички тези десетилетия брандът представя различни колаборативни решения за интериора.

versace
Златни детайли навсякъде…
versace
Във всяко предложение се открива по нещо характерно за бранда.
versace
Розов пуф… за разкош!

Вижте още: