Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

DOOR MATS – Противоплъзгащи продукти, стенни и ъглови протектори

Живко Стойков от Door Mats се появи на сцената под гръмките звуци на Nirvana, за да започне презентацията на компанията с много настроение. Той сподели с публиката, че въпреки крехката възраст на компанията от само 3 години, може да се похвали с много партньорства и обслужени обекти. Дейността на компанията е насочена в областта на довършителните работи и предлагането на качествени продукти. Door Mats предлагат протектори за врати, ъгли, стени, входни изтривалки, специални и домашни изтривалки, протектори за гаражи, ръкохватки за стени и др.

От представянето разбираме колко много видове изтривалки има и по какво се различават те. Важен момент бе отделен и на протиплъзгащите лайсни за стълби, които гарантират сигурността при качване и слизане по стълби, особено, когато е възможно и заледяване. Друг акцент на презентацията бяха антибактериалните изтривалки за басейни и фитнеси, които позволяват да се стъпи с бос крак без притеснение от прихващане на гъбични зарази. Друг хубав продукт в богатата гама на Door Mats са гаражните протектори, които предпазват вратите и броните на колите от одраскване в тесните гаражи.

За да научите повече за Door Mats и интересните им продукти, можете да видите кратко видео от представянето, както и да си свалите самата презентация.