Виж 1към1

Най-високите небостъргачи в света през 2021 г.

Прочети още

Две архитектурни презентации и Audi e-tron в BUILDINGSTYLE 2020

Все по-малко време остава до форума и въпреки отпускарския сезон, ние работим с пълна сила😊, защото наближава крайния срок за приемане на участници.

Ето и малко новини около организацията до този момент.

Арх. Цветан Петров от Архитектурно бюро „Иво Петров архитекти“, ще открие форума на 25 ноември. За сега ще запазим в тайна проектите, които ще бъдат тема на неговата презентация. Старт на втория презентационен ден ще дадат арх. Цветомир Крумов и Инж. Тодор Герджиков от студио „Сашецо“. Тяхната  тема е свързана с  и проектирането и изпълнението на офис пространства в знакова сграда в центъра на София.

 

Новите фирми, потвърдили присъствие са ДООР МАТС, ВЕНТА ГРУП, ЙАФ БЪЛГАРИЯ и КСЕЛА БЪЛГАРИЯ.

Участниците във  форума ще имат възможността да тестват и някои от най-актуалните модели от SUV гамата на Audi в компанията на нашите партньори от  Порше София Запад, които ще осигурят професионална консултация и съвети. Презентацията им ще се проведе първия презентационен ден преди обедната почивка.

Любителите на наелектризиращите усещания ще могат да изпитат чисто електрическо удоволствие от шофирането на Audi e-tron – следващото стъпало в електрическата мобилност.

Първият електрически SUV на бранда съчетава мощ и динамика с електрическо задвижване. Неговите два електродвигателя в съчетание с електрическата система за двойно предаване постигат респектираща динамика и активно поведение на пътя. Те сравними с тези при спортните автомобили.

Audi e-tron демонстрира не само спортен дух, но и практичност в ежедневието. Моделът е свързан в единна мрежа с вашия дом чрез цялостна енергийна концепция за зареждане, интелигентни функции и богата гама от услуги. Независимо дали сте в града или пътувате с приятели за ветроходна регата – Audi e-tron е ваш надежден спътник.

Повече за новите модели на Audi научете на audi.bg или porschesofiazapad.bg

Ето и останалите фирми, които потвърдиха своето участие: Изовер България – топлоизолационни решения, Тюлипс – отопление и климатизация   КСК – Хаджидимитров – мебелен обков, Национална Асоциация на Строителните ПредприемачиСамсунг Климатични Системи – отопление и климатизация Велукс България  – покривни прозорци и Хьорман България – гаражни и интериорни врати, GTT – луксозни врати и прозорци , Медия Маг – звукоизолиращите подвижни преградни стени, Codesign Center – иновативни решения за интериора.

Ако пропускаме нещо, питайте😊)

Още по темата:

BUILDINGSTYLE 2020 е единствения строителен форум, който не се отлага