Джъстин Бийбър ни показва палата си в Бевърли Хилс (снимки)


Скоро след втората им сватба в Южна Каролина, певецът Джъстин и съпругата му Хейли Бийбър явно търсят купувач за къщата им в Бевърли Хилс. На 11 октомври Джъстин постна в Инстаграм 13 изображения от интериора на техния огромен (570 кв. м.) тухлен дом, показвайки елегантните дървени и стоманени архитектурни детайли и модната декорация.

“Мисля, че искам да продам къщата си в Бевърли Хилс, кой я иска?” е надписа на снимка, на която е изобразен големия хол с цяла стена прозорци със стоманени дограми и огромен светло син диван. Огромна картинка с думите “I Love You” (Обичам те) е окачена на стената срещу прозорците. На фона на снимката се вижда ярко осветлена кухня с мраморни плотове и шкафове в бял дъб.

Друга снимка показва стълбището, очертавано с редица дъски за сноуборд и с уникални картини в горната и долната част на стълбите. Покрай стълбището се виждат и плюшените играчки от колекцията на KAWS, които седят върху декоратвен бял пух в стъклени витрини. Още няколко кукли във витрини разделят кухнята от хола. В долната част на стълбището виси голяма картина с логото на марката дрехи на Бийбър, Drew House.

В постовете си, певецът също показа и впечетляващото мазе декорирано с тапети “Martinique” и ярко синя неонова табелка с надпис “The Tropics” (“Тропиците”). Бар в стила на Арт-Деко, джаги, просторна изба за вино и дървена люлка се виждат през дървените дъски, които ограничават едната страна на стълбите.

Последователите на Бийбър също надникнаха и в игралната стая, където има аркадни игри като Super Shot и едно уютно кътче с висяща люлка и огромна снимка на него и Хейли как се целуват на плажа.

Домът е в стила Монтерей Колониал и разполага с допълнителен кино салон, библиотека, чисто нов басейн и кабана с камина. Двойката се ожени на малка церемония през септември 2018, когато купуват и този дом с пет спални и седем бани за 8,5 милиона долара. Преди да го купят, те живеели под наем за 100.000 долара на месец в замък в Толука Лейк.