Джиджи и Бела Хадид тайно са си закупили апартаменти в Ню Йорк


Сестрите Джиджи и Бела Хадид тихомълком инвестираха в недвижими имоти в Манхатън през последните две години. Те са вложили общо 11,92 млн. долара, а за полупките им досега така и не се говореше.

Джиджи даде 5,82 млн. долара през декември 2018 г. за единствената градска къща в проектирана от Анабел Селдорф, която се намира в НоХо.

Тя разполага с три спални и три бани и се простира на 900 кв. м. Има самостоятелна тераса със 770 кв. м с външна камина и напълно оборудвана кухня. Мястото е завършено през 2016 г. и разполага с най-съвременни уреди и строителни материали, включително плотове от мраморна плоча и ръчно изработен гръб от холандски плочки в кухнята. Основната жилищна площ е изградена с отворен план на етажа, а основният апартамент, разположен на последния етаж, разполага с голям гардероб, спа-мраморна баня с махагонова дограма и подово отопление. Джиджи вече притежава още едно жилище в същата сграда на стойност 3,97 млн. долара. Представлява апартамент с две спални, две бани и е закупен през 2015 г.

Спалня в апартамента на Джиджи. Снимка:Ryan Lahiff / Courtesy The Corcoran Group

Междувременно Бела плати 6,1 млн. долара за реновиран пентхаус СоХо, който купи от основателя  на “Joe & Juice” Каспар Бас в края на 2019 г.

Той се простира на 2180 кв. м и включва две спални и две бани. Самата сграда датира от 1877 г. и не е превърната в жилищна до 2016 г. Това е и причината тя все още да запазва много от оригиналните си, индустриални елементи, включително тухлени сводове. По-модерните допълнения включват изградена по поръчка стая за дегустации със 100 бутилки вино, осветление с опция за затъмненяване на спалните. Вградените лавици за книги, боядисани с неутрален нюанс, които придават успокояващ ефект на пространството. Апартаментът включва цяла стена от прозорци с френски прозорци, както и китна тераса.

Източник: New York Post

Снимка: Pascal Le Segretain/Getty Images