Виж 1към1

Novacolor – предложение в категория „Довършителни работи“

Прочети още

ЕТЕМ ОРГАНИЗИРА поредица от експертни семинари и уоркшопи за професионалистите от бранша

Компанията има амбиция да превърне шоурума си в София, в хъб за събития с добавена стойност за нейните партньори.

Водещата компания за премиум архитектурни системи ЕТЕМ стратира серия презентации и семинари за специалисти и професионалисти в бранша. За всяко от своите събития екипът на ЕТЕМ кани партньор от различна сфера, който да сподели своето ноу-хау в областта, както и последни технологични решения. В планираните до края на годината събития гост-лектори ще бъдат представители на компании, които са доказани лидери в своята област като следващото събитие ще бъде съвместно с HILTI.

Първата експертна среща беше организирана от ЕТЕМ БГ и CAD Point, представители на Autodesk за България, с насоченост към всички проектанти, работещи с продуктите на Autodesk при проектирането на окачени фасади и прозорци.

Инж. Шуаиб Мехмедали, Главен инженер на ЕТЕМ, представи успешни проекти и иновации в областта на окачените фасади и прозорци, разработени с помощта на софтуерите на Autodesk.

Г-н Георги Харизанов от Кад Пойнт представи най-съвременни 3D софтуерни програми от Autodesk за моделиране, оптимизиране и изпълнение на фасади.

Михаил Коларски, BIM специалист в Кад Пойнт,  създаде обект в Revit среда и изпробва различни окачени фасади, а колегата му инж. Радослав Груйчев показа инструменти за проектиране и различни видове симулации.

Втората част на събитието беше изцяло практична и насочена към параметричното моделиране с AutoCAD. Инж. Мехмедали показа конструиране на  сложна геометрия и параметрично моделиране, като в последствие демонстрира как се отразява промяна на параметър върху цялата фасада.

Екипът на ЕТЕМ обещава регулярни интересни експертни събития до 2024 г., като амбицията на компанията е да превърне шоурумът в София в нетуоркинг пространство за специалисти и партньори, и място за срещи с добавена професионална стойност.

ETЕМ „Connect. Collaborate. Innovate.

Топливо АД