Виж 1към1

Цветни нюанси на BUILDINSGTYLE 2023: с Recolorezzo и CoDesign

Прочети още

ETEM представи най-новите си системи на Residential Forum 2022

етем
Събитието е публична платформа за споделяне на добри инвестиционни практики и тенденции при проектиране на модерни пространства

Екипът на ЕТЕМ БГ взе участие и подкрепи като Златен спонсор специализираното събитие Residential forum 2022, което се проведе на 08.06.22. Фокусът на форума, с участието на водещи представители на архитектурния и строителен бизнес, инвестиции и предприемачество, бе върху жилищния сегмент и тенденциите при развитието и реализацията на модерни жилищни проекти и сградни иновации.

В откриващия панел на форума, Тодор Фиданов, Изпълнителен директор на ЕТЕМ БГ и ЕТЕМ Румъния, описа новите предизвикателства пред системните доставчици и цялостната ситуация в строителния бранш, с оглед на съпътстващите икономически и геополитически събития.

Тодор Фиданов подчерта, че екипът на ЕТЕМ БГ продължава да разработва и адаптира нови системи и решения, които да отговорят на най-високите изисквания при създаване на устойчиви проекти в контекста на модерната и зелена градска среда и с фокус върху комфорта на обитателите.

етем

Любомир Милчев, мениджър „Ключови проекти“ представи най-новите системи в портфолиото на ЕТЕМ в специализирания панел „RESIDENTIAL PROJECTS SHOWCASE 2022 – Създаване на проекти от ново поколение“. По време на презентационния панел бяха представени актуални проекти с фокус върху постигането на устойчивост при проектиране на компактни жилищни проекти и еднофамилни къщи.

В контекста на актуалните тенденции за изчистена архитектура и качествени материали, Любомир Милчев представи най-новата прозоречна система на ЕТЕМ – EW70.

Модерните прави линии на EW70 открояват системата, като бюджетно и функционално решение за жилищни сгради.

Изключително добра за комбиниране с различни решения е най-новата система за плъзгане ES70, която е проектирана за троен стъклопакет. ES70 позволява максимално проникване на слънчева светлина и оптимален изглед към околната среда без излишно растериране.

Новата фасадна система EF50, Любомир Милчев представи като архитектурно решение с оптимални технически характеристики, функционалност и практичност за всякакъв тип сгради.

ЕТЕМ продължава да обогатява продуктовото си портфолио, което да задоволи нарастващите изисквания в архитектурния и строителен бизнес.

Последвайте ни във Facebook – най-важното предстои!
ЕТЕМ 14.04.2022

ЕТЕМ представи шест нови системи, сред които и изключително функционалната EF50

Компанията запозна бранша със стратегията и визията си за пазарно развитие На специално събитие ЕТЕМ направи равносметка на своите 50 […]

Прочети още
етем 02.03.2021

Придайте елегантни и минималистични щрихи с новите системи за парапети на ETEM

Монтирането на модерните парапетни системи определено е най-лесният начин да се внесе финес във всяка една сграда. Новите системи, които […]

Прочети още