Виж 1към1

Hörmann увеличава капацитета си в областта на системите за контрол на достъпа

Прочети още

ETEM представя нова система за плъзгащи се прозорци – ES320

ES320 е новата базова система за плъзгащи се прозорци на ETEM, предназначена за проекти без изисквания за топлоизолация. Тя осигурява изключителна функционалност и модерен дизайн на ниска цена.

Широката гама от профили ES320 дава възможност за разнообразни решения. Дизайнът следва принципите на най-продаваните системи на ETEM, като осигурява голяма функционалност и икономичност. Малката й ширина я прави идеален за подмяна на по-стари прозорци в съществуващи сгради. Благодарение на теглото на напречните профили ES320 е икономично решение, без да се жертва функционалността или външния вид. Тя осигурява голямо разнообразие от заключващи механизми и дръжки. Освен това включването на иноксова релса гарантира плавното и тихо плъзгане.

ES320 поддържа всички типове плъзгащи се прозорци, като предлага гарантирани и цялостни решения за всеки проект.

Силно се препоръчва за подмяна на стари прозорци и за проекти в райони с горещ климат. Може да се прилага както за жилищни, така и за търговски проекти, например офиси или магазини.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
ЕТЕМ 14.04.2022

ЕТЕМ представи шест нови системи, сред които и изключително функционалната EF50

Компанията запозна бранша със стратегията и визията си за пазарно развитие На специално събитие ЕТЕМ направи равносметка на своите 50 […]

Прочети още
08.09.2022

Бърз монтаж и атрактивна визия предлага новата система EP30 за преградни стени

EP30 от ЕТЕМ е с най-малката видима ширина на профилите в своя клас Системата за преградни стени EP30 предлага елегантност […]

Прочети още