ЕВРО02


Фирма „ЕВРО 02“ ООД е водещ български производител на висококачествени строителни материали.Основана е през 2002г с предмет на дейност- производство,покупка,преработка и продажба на сухи и мокри строителни материали-лепила,смеси, бои.

Адрес: Град Аксаково жк. Надежда, бл. 2, ап.1
Телефон: 0888/ 951 311
e-mail: evro02@abv.bg