Фарел Уилямс продава уникално имение със стъклена фасада


Певецът и носител на „Грами“ Фарел Уилямс продава изумителния си дом в Бевърли Хилс за 16,95 милиона долара, само две години след като го купи от колегата си суперзвезда Тайлър Пери. Ултрамодерната резиденция е разположена на четири акра земя с изглед към центъра на Лос Анджелис и е с внушителни 1623 квадратни метра.

Построена по поръчка през 1992 г., конструкцията от стъкло и стомана разполага с 10 спални и 11 бани и има алея 60 метра, което я прави относително уединена от съседите. Алеята води до впечатляващ гараж, в който лесно могат да се поберат 30 автомобила. Около къщата се намират още езера, тенис кортове, скални скулптури, грот и басейн с водопад. Домът изглежда почти музеен като цялата предна част на имението е съставена от стъкло и стоманени греди.

На приземния етаж има игрална зала, изцяло облицована от едната страна със стъклени стени и закотвена от архитектурно дръзка камина. Друга забележителна стая е официалната трапезария, която е украсена с невероятен полилей. На горните етажи, много от спалните за гости разполагат с взаимосвързани балкони.

Първоначално Уилямс купи жилището от Пери за 15,6 милиона долара. Той обаче притежава още едно луксозно място в Холивуд Хилс, което закупи за 7,14 милиона долара през 2015 г. 

Източник: ArchitecturalDigest.com, Westside Estate Agency