Виж 1към1

Най-високите небостъргачи в света през 2021 г.

Прочети още

Гаражни врати Hörmann: С нова модерна повърхност и индивидуални мотиви

врати


Гаражната врата привлича погледите с впечатляващ дизайн. С дигиталния печат Duragrain на Hörmann гаражните секционни врати могат по желание да бъдат самостоятелно проектирани с индивидуални мотиви и снимки.

С нова модерна повърхност и индивидуални мотиви за гаражните секционни врати Hörmann предлагат още по-голяма свобода при избора на дизайн!

Гаражните врати са не само функционални, но служат и като дизайнерски елемент като с големите си размери влияят значително върху архитектурата на къщата. За да е възможна още по-голяма свобода при избора на дизайн на гаражната врата, компания Hörmann включи в асортимента си нова модерна релефна повърхност. Също така предлага възможност за самостоятелно проектиране с индивидуални мотиви или снимки при желание за това.

Нова модерна повърхност Slategrain с релеф със светлосенки

Релефните повърхности на вратите са на мода не само поради факта, че придават модерна визия на вратата. Те също така са много здрави и лесни за почистване. А дребните драскотини са много по-незабележими в сравнение с тези при вратите с гладки повърхности.

Новата модерна повърхност Slategrain с щампован релеф със светлосенки предлага модерен дизайн на вратата и същевременно всички предимства на релефните повърхности. Slategrain предизвиква интерес и у строителните предприемачи с ограничен бюджет, и у модернизаторите, тъй като е по-изгодна в сравнение с други повърхности на вратите.

Повърхността Slategrain за гаражни секционни врати се предлага в цветовете бяло и антрацит, както и в още 15 предпочитани цвята. Предлага се и в цвят по избор на клиента по RAL.

врати
С релефната си структура със светлосенки новата повърхност Slategrain на Hörmann следва актуалните тенденции и гарантира модерен дизайн на вратата.

Индивидуален дизайн на вратата: Самостоятелно проектиране на повърхността Duragrain

С впечатляващ дизайн гаражната врата ще привлича погледите.

За да е възможна още по-голяма свобода при избора на дизайн на вратата, компания Hörmann вече предлага дигиталния печат Duragrain за гаражни секционни врати. Така строителните предприемачи и модернизаторите могат по желание да проектират самостоятелно гаражната врата с индивидуални мотиви или снимки.

Висококачествената повърхност Duragrain е изключително здрава, устойчива на драскотини и UV лъчи. И дори и при често излагане на слънчевите лъчи дизайнът няма да избелее.

За трайно красива визия на повърхността на вратата гаражните секционни врати се запечатват с издръжлива защитна боя, за да се защитят от външни влияния.

врати
С дигиталния печат Duragrain строителните предприемачи и модернизаторите могат да проектират самостоятелно гаражната врата според желанията си. Висококачествената повърхност Duragrain е изключително здрава и устойчива.

Запитванията и качването на желания мотив се осъществяват през конфигуратора на уебсайта на Hörmann.

врати
Защитното покритие на повърхността Duragrain предпазва гаражната врата от външни влияния и й осигурява трайно красива визия.

врати
Освен че придава модерна визия на вратата, релефната повърхност Slategrain е много здрава и лесна за почистване. Дребните драскотини са много по-незабележими.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
18.08.2021

Hörmann усъвършенства своята каса със стоманена сърцевина VarioFix

Здравата каса със стоманена сърцевина VarioFix на Hörmann се отличава с гъвкави възможности за приложение. Благодарение на регулируемата до 20 мм […]

Прочети още
28.06.2021

Привличащ погледите елемент от интериора: Врати Hörmann с лофт дизайн в модерен индустриален стил

Вратите Hörmann с лофт дизайн привличат погледите с тяхната елегантна и изискана визия в модерния индустриален стил и подчертават съвременния […]

Прочети още