Виж 1към1

20-то юбилейно издание на архитектурен форум BUILDINGSTYLE

Прочети още

Globus Build, VOS Ceramics и Rollplast също ще участват в строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE 2023

Истината е, че трудно може да се опише с думи организацията на 20-ото юбилейно издание на BUILDINGSTYLE. Най-вече, защото освен с много работа, тя е свързана и с неповторима емоция и очакване. Списъкът с участниците непрекъснато се разширява, а това може само да ни радва и стимулира да продължаваме в същия дух. Сред компаниите, избрали да представят своите нови продукти и услуги през 2023 година са и компаниите Globus Build, VOS Ceramics и Rollplast. Така темите на форума се допълват с външни и вътрешни щори, врати, прозорци, модерни декоративни мазилки, инженеринг на фасадни системи, керамични керемиди и др.

РОЛПЛАСТ

Създадена през 2000 година като фирма за производство и продажба на външни и вътрешни щори, днес Ролпласт е един от водещите производители на входни и интериорни врати, прозорци, щори, парапети, душ кабини и прегради в Европа.

Фирмата има производствена база с обща площ от 40 000 кв. м, в която са разположени цеховете за производство на PVC, дървени и алуминиеви прозорци и врати, стъклопакети, външни и вътрешни щори и гаражни врати.

За производството на своите продукти Ролпласт използват висококачествени материали, гарантирани със сертификати от уважавани европейски лаборатории, имат 10 години гаранция на цвета и срещу пукнатини, и 5 години гаранция за профили, обков и стъклопакет. И не на последно място – предлагат изпълнение на нестандартни форми и размери.

GLOBUS BUILD

Разнообразието от строителни продукти на форума се разширява и с присъствието на GLOBUS Build. Компанията, създадена през 2005 г. като част от групата на Сдружение Тoпливо, е специализирана в производство на цимент, сухи смеси, топлоизолационни плочи от експандиран полиестер (EPS), мазилки и фасадни бои, интериорни бои и грундове. Продуктовата гама включва още пяни, силикони, топлоизолационни системни решения и хидроизолация от ново поколение специално разработени за нуждите на всеки елемент от съвременния дом.

По традиция, по време на BUILDINGSTYLE 2023, очакваме от представителите на GLOBUS Build да ни запознаят с последните иновации в сектора и да предложат иновативни и конструктивни решения за специалистите.

VOS CERAMICS

VOS CERAMICS (Вос Керамикс) пък е единственият производител на керамични керемиди в България, който има задачата не само да съхрани традицията на български производител на керемиди, но и да я развива, усъвършенства и популяризира отвъд граници.

Любопитен факт е, че жизненият цикъл на произвежданите в завода VOS CERAMICS керамични керемиди е повече от 90 години. Всъщност това е и единственият български изцяло модернизиран завод с дългогодишен опит и експертиза в производството на керамични системни решения за покрив. А ръководството след една главна цел и тя е да предлага първокласни естествени продукти с най-високо качество, благодарение на напълно естествени материали и модерни процеси.

BUILDINGSTYLE 2023

Форумът ще се проведе по традиция в края на месец номеври – от 21-ви до 24-ти. Мястото на срещата отново е СПА комплекс Старосел, а всички, които имат желание да участват с презентация и/или щанд, могат да се свържат с Ани Дамянова на телефон +359 8 88 98 55 55 или на е-mail: ani@1kam1.com.


Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
06.12.2022

Под знака на успеха: Незабравим BUILDINGSTYLE 2022 с грандиозно парти за „20 години 1към1“ /част 1/

снимки:M. S. V photographers Тотален фурор на 19-ото издание на архитектурно-строителния форум: смях и сълзи, много подаръци и изненади – […]

Прочети още
07.12.2022

Незабравимият юбилей на 1към1!

снимки: M. S. V photographers Ето, че дойде моментът да ви преведем и през нашата най-специална вечер – вечерта, която […]

Прочети още