GMW MIMARLIK представят нов проект на Балканите


Базираното в Истанбул архитектурно бюро GMW MIMARLIK (GMWM) бе назначено за управляващ проекта „Portonovi Luxury Resort“ в Херцег Нови, Хърватия. Проектът се осъществява за Azmont Investments, който включва луксозен жилищен комплекс с яхтено пристанище и първия европейски хотел „One & Only“.

Portonovi Luxury Resort

 

Portonovi Luxury Resort

С богатия си опит  в над 20 страни по света, където често водят големи мултинационални екипи, GMW MIMARLIK (GMWM) са развълнувани от завръщането си на Балканите – десет години след завършването на международния проект за летище „Скопие“ в Македония.

Летище „Скопие“

 

Portonovi Luxury Resort ще бъде отговорност на новия офис на GMWM2 в Черна Гора.

Portonovi Luxury Resort

Portonovi Luxury Resort

С редица проекти, спечелили международни награди, сред които проекти за летищни терминали простиращи се от Истанбул до Внуково, Кайро, Скопие, Медина, Рияд и Кувейт, GMW MIMARLIK е една от водещите архитектурни марки в транспортния сектор както в Турция, така и в международен план. Бюрото също така е работило с някои от най-големите консултантски фирми в света, по проекти като летищата Rome Fiumicino и Amsterdam Schiphol.

GMWM_Riyad Havalimanı

Въпреки че основната дейност на GMWM остава свързана с проектите летищни терминали, практиката е отговорна и за проекти в други сектори, включително офиси, търговски обекти, хотели и пространства за смесени дейности. Дизайн мениджмънт и координация на мултинационален екип от инженери и специалисти консултанти е една от основните предимства набюрото и независимо от вида и размера на техните проекти, GMWM винаги се гордее с предоставянето на най-високо качество и професионално обслужване.

Ali Evrenay Özveren – основател на GMW MIMARLIK