Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

GMWM – Past and Current Projects: International Experience

Тази година честта да открият архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE се падна на турската архитектурна компания GMWM. На гости ни бяха двете ръководни фигури на компанията – Дичле Демирджиолу и Пънар Емекджи. Двете дами не споделиха сцената, но си разделиха презентацията, така че да ни информират максимално добре за дейностите на компанията.

Първа микрофона взе Дичле Демирджиолу, която разказа за историята на GMW и за английските корени на компанията. От нея разбрахме и за множеството големи проекти на GMWM като летището в Македония, това в Кайро,  летище Рим Фиумичино, летище Шипхол и още много други.

Пънар Емекджи пък разказа за мащабния проект на нов курортен град в Черна Гора, наречен Портонови. Презентацията показа от какви сгради ще се състои новият комплекс, на каква стойност е проектът и кога ще бъде отворен. Особено интересно бе, че курортът е посветен на любителите на изкуството и по цялата площ на градчето има произведения на изкуството, фонтани и други изненади. Към момента една част от комплекса вече е отворена, а през следващата година се очаква той да бъде напълно завършен.

 

Разберете повече за дейностите на GMWM, както и новият курортен комплекс Портонови от краткото видео по време на представянето и презентацията на компанията.