Виж 1към1

Ефирна кула с 99 плаващи острова е новата атракция в Южен Китай

Прочети още

GROHE Goes Green

GROHE

GROHE България стартира своята кампания GROHE Goes Green през април. Инициативата има за цел да намали ефектите от обезлесяването и да допринесе за обновяването на горите в България. Фирмата поема отговорност да засади по 10 дървета за всеки термостат или душ система с термостат, закупени до края на октомври 2021 г.

Една от основните ценности на марката GROHE е устойчивото развитие.

Компанията се стреми да насочи вниманието на публиката към нарастващия проблем с пластмасовите отпадъци като провежда различни инициативи и подпомага проекти за опазване на околната среда и почистване на водите.

Една от тези инициативи е намаляването на пластмасовите опаковки, които марката използва за своите продукти.

Сега GROHE България решава да обърне внимание и на горите, тъй като дърветата са също толкова важни за хората, колкото и водата. Обезлесяването е сериозен проблем, за който трябва да се погрижим заедно, споделят от компанията. Горите подобряват качеството на околната среда като намаляват шума, възпират силните ветрове и поглъщат праха и газовете. Те имат решаващо влияние върху водния режим на реките и езерата, предпазват почвата от ерозия и регулират температурата. Влошаване на качеството на въздуха и унищожаване на биоразнообразието са само някои от негативните ефекти, до които води обезлесяването. GROHE се стреми да насочи вниманието към нещата, които можем да променим. Засаждането на нови дървета е чудесен начин да повлияем позитивно на състоянието на горите в България.

В основата на кампанията е заложен именно термостатният смесител, тъй като сам по себе си той носи ползи за околната среда.
GROHE

Термостатните смесители ви позволяват предварително да зададете предпочитана от вас температура на водата. Всеки път, когато стартирате смесителя, той сам ще регулира дебита на топлата и студената вода, за да осигури желаната температура и да я поддържа постоянна през цялото време на къпане, като компенсира промените в налягането на топлото и студено водоподаване. По този начин технологията допринася за спестяване на ресурси в дългосрочен план. Изразходва точно толкова вода и енергия, колкото е необходимо, и няма нужда водата да тече напразно, докато нагласявате точната температурата.

Повече информация за кампанията може да откриете в социалните мрежи на GROHE Bulgaria.

GROHE Essence 19.04.2021

Кухненски смесители GROHE Essence

Нежна интерпретация на класическия начин на живот. За хората, които са фенове на изчистени, семпли, визуално привлекателни дизайни, GROHE Essence […]

Прочети още
29.01.2021

Нова серия ръчни душове от GROHE – Rainshower SmartActive

С най-новата иновативна технология на GROHE, вече може да се наслаждавате на повече усмивки:) под душа. Ръчните душове Rainshower SmartActive […]

Прочети още