Виж 1към1

5 отличителни признака на лошия лидер и какви рискове крие това?

Прочети още

GROHE Rapid SL: Създайте мечтаната баня!

Промените в начина на живот и технологичното развитие превръщат банята от изцяло функционално пространство в зона за почивка и релакс. GROHE се стреми да предлага решения, които да създават приятна атмосфера, но и да вършат безупречна работа. Затова марката разработва продукти, позволяващи само най-красивите детайли да бъдат изложени на показ.

Структурата за вграждане Rapid SL дава свободата да създадете мечтаната баня като предлага бърза и сигурна инсталация на конзолни тоалетни, бидета, писоари и умивалници.

Конзолните санитарни решения осигуряват модерен облик на банята и са предпочитан избор сред любителите на интериорния дизайн. С тях дори най-малките бани изглеждат визуално по-просторни, когато нищо не докосва пода, а почистването е лесно и бързо, тъй като няма ъгли, в които да се крие мръсотия.

Rapid SL предлага разнообразие от характеристики.

Структурите за вграждане са невероятно тихи, благодарение на технологията GROHE Whisper. Те са универсални и са съвместими с цялата гама от бутони GROHE, като може да избирате между единични и двойни варианти с квадратен или овален дизайн. Бутонът се инсталира като просто се свърже към пневматичния шлаух. А благодарение на EasyConnect вече не се налага мерене и рязане на точната дължина.

За още повече удобство всички необходими дейности по поддръжката на структурата могат да се извършат през ревизионната кутия.

GROHE се стреми да отговори на различните нужди на потребителите.

Монтажът е бърз и лесен.

Независимо дали планирате нов проект или реновирате настоящата си баня, структурата Rapid SL гарантира безпроблемен монтаж. Тя може да бъде вградена в стени от гипсокартон или да се монтира пред тухлени стени като издържа натоварване до 400 килограма.

Rapid SL осигурява пълна свобода на планиране като дори позволява монтаж в средата на банята. Това е удобен начин да се създаде преграда между сухите и мокрите зони например. За по-малки и ограничени пространства структурата се предлага във варианти с по-тесни размери или по-ниска височина. Тя е изключително сигурна и надежда и въпреки че технологията остава скрита зад стена, няма място за притеснения от неприятни течове.

Всяка структура е подложена на сериозни тестове, за да сте сигурни, че ще се радвате на безпроблемна работа години наред. И както всички продукти за вграждане на GROHE, структурата Rapid SL също се предлага с 10-годишна гаранция.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
GROHE 02.07.2021

Скрито бижу: GROHE Rapido SmartBox

GROHE Rapido SmartBox е скритото бижу за вашата баня! Едно тяло за вграждане може да бъде комбинирано с едноръкохваткови смесители, […]

Прочети още
grohe 11.03.2021

Топъл летен дъжд през зимата: нова серия душове GROHE Tempesta 250

Нежни деликатни водни капки галят кожата и ви обгръщат изцяло… Новата душ пита GROHE Tempesta 250 носи топлия летен дъжд […]

Прочети още