Виж 1към1

Най-високите небостъргачи в света през 2021 г.

Прочети още

Хелоуин: 40+ супер идеи за декорация

Хелоуин

Хелоуин наближава! Напълно умишлено, пропускайки дискусията за това трябва или не трябва да се отбелязва този „не-нашенски“ празник, преминаваме към забавната част на събитието – подготовката, с която ще се заемат всички, решили да отбележат деня.

Костюмите, бонбоните и страшният грим са задължителните елементи за отбелязването на Хелоуин, то се знае! Не по-малко важни са обаче украсата и декорациите за дома, ако искате да постигнете същинска хелоуинска атмосфера :). И тук, на помощ ви идват нашите креативни 40+ идеи, които можете да си направите сами!

Малко сръчност (като за някои дори и тя не е нужна), време (колкото можете да отделите) и много настроение са рецептата, за да предадете уникално празнично настроение на дома, офиса или училищната стая.

Разбира се, при подбора на идеи, освен че търсихме такива, които да са лесни за изпълнение, но и да не са скъпи, а избирахме и такива, които можете да използвате както вътре, така и навън.

Идеи за вратите

Бууу! мрачни, страшни и забавни, тези идеи са супер яки. Можете да ги приложите както за входните врати, така и за тази на стаята на малчуганите, например.

Декорирайте дома си със замах и въображение!

От паяци, през гирлянди с бонбони, до „страшни“ завеси, какво и как ще декорирате пространството, вие решавате.

Освен тикви и тикви… и чаршафите са супер подходящи за създаване на „страшна“ атмосфера.

Място за лакомствата!

Всеки бонбон на Хелоуин е важен – може да ви спести толкова много „неприятности“…

„Талъсъмчетата“ на помощ!

Ако имате „таласъмчета“ у дома, или има такива у съседите, задължително ги включете в начинанието.

Както може би се убедихте, с много от предложенията ни могат да се справят и най-малките.

Бърз съвет 🙂

Най-лесният начин да изпълните пространството с паяци е като използвате балони – черни, разбира се. 🙂 По-малки и по-големи – надувате, пристягате така, че по0малката част да се оформи като глава, а останалата 0 да бъде тяло и добавяте крачета… (П.П. И за да не ви „хване“ някой неподготвени по темата – паяците имат по 8 крака!).

04.11.2020

Баща построи 50-метров пиратски кораб за Хелоуин за децата си

Мъж от Ню Йорк, баща на три деца, построи 50 фута дълъг и 20 фута висок пиратски кораб, който се […]

Прочети още
31.10.2019

Какво не знаем за Хелоуин?

Хората често свързват днешния празник Хелоуин само със страшни костюми и сладкиши, но зад този ден стои една дълга и […]

Прочети още