Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

ХИДРОМАТ – Хидроизолационни системи на сгради и съоръжения

Хидромат ООД  направиха може би една от най-запомнящите се презентации в историята на BUILDINGSTYLE и заслужено спечелиха наградата за „Най-интересна презентация“. Представянето на компанията започна в пълна тъмнина, в която под звуците на музика акробатка изпълняваше трикове със светлина, а с течението на времето тези зветлини започнаха да формират името на компанията – Хидромат.

След ефектното начало, дойде време и за сериозната част от презентацията, която бе представена лично от управителят на Хидромат ООД инж. Кирил Маслев заедно с арх. Александър Петличков. Те започнаха с кратка презентация на екипа и основните дейности на компанията, след което темата мина по същество, а именно за спецификите на различните типове хидроизолации.

Арх. Александър Петличков спря вниманието ни върху няколко вида хидроизолация, обясни подробности по техните характеристики и за да бъде всичко  кристално ясно, ни показа различни обекти как биват изпълнявани и какви резултати могат да бъдат очаквани. Обектите, които видяхме са от най-различен характер – от метро станции през спортни зали до зелени покриви на сгради.

Вижте и вие прекрасният танц, с който започна представянето, както и самата презентация на Хидромат ООД.