Виж 1към1

5 отличителни признака на лошия лидер и какви рискове крие това?

Прочети още

Вечеря на свещи в ресторант по време на пандемията – да възможно е, холандски ресторант показа как

Холандски ресторант построи стъклени колибки в двора си, в които клиентите, спазвайки социална дистанции, могат да се насладят на вечеря на със свещи, въпреки коронавируса.

Ресторантът наречен Mediamatic, намиращ в Амстердам на един от бреговете на река Амстел, вече е напълно резервиран до края на юни, според съобщение в уебсайта му.

В момента холандските ресторанти са затворени за обществото до 19 май, но кухните могат да приготвят храна за вкъщи. След това ще им бъде разрешено да отварят отново с ограничен капацитет, при наличие на пълни мерки за безопасност и социално дистанциране, чрез което много от тях не биха могли да покриват разходите си.

Идеята на Mediamatic може да е един от начините за това, как индустрията за гостоприемство и туризъм да преживее Ковид-19 кризата.

Супер уютно е, наистина е уютно, приятно е и храната е вкусна„, заяви пред Ройтерс жена, поканена на пробна вечеря със съквартиранта си.

Сега се учим как да правим почистването, как да извършваме услугата, как да махаме празните чинии по елегантен начин, така че да се чувствате добре обгрижени„, заяви от своя страна Вилем Велтховен от Mediamatic пред информационната агенция.

На снимките се виждат групи приятели в вътре стъклени навеси, тип колибки от метална рамки и прозрачни повърхности с плъзгащи се врати, вечерящи в каменен вътрешен двор на брега на река Амстел.

Това отделяне позволява на хората да не носят ръкавици или маски, което предполага необходимост от пълна дезинфекция на интериора на хранителен блок след всеки клиент.

Разбира се, нищо не е напълно безопасно срещу заразяване с коронавирус, но това предложение на Mediamatic, може да покаже възможно решение, как ресторантите могат да започнат да работят, за да оцелеят след по време на и след карантината.

Снимки: Mediamatic / Instagram