Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

ХОНДА – Хибридният CR-V и електрическото бъдеще

Презентацията на Хонда също бе сред отличените на тазгодишния форум BUILDINGSTYLE след като нейното начало бе изненадващо поставено от Тото. Той започна презентацията уж на шега , но така се увлече в новата си роля на презентатор, че публиката му присъди една от наградите за Най-добър презентатор на семинара. Макар и на шега, Тото успя да поднесе доста интересна информация за автомобилите на Хонда, преди истинският презентатор да се намеси и да вземе думата.

Хонда акцентираха най-вече върху своите хибридни модели, които въпреки икономичността си са достатъчно мощни. Те също така разполагат с редица модерни технологии, които гарантират удобството и комфорта както на шофьора, така и на пътниците в автомобила. Научихме и много любопитна новина за прототипа Honda e Prototype – очаква се гамата да бъде напълно електрифицирана до 2022 г . Също така скоро ще имаме възможността да си закупим и хибриден вариант на класическия модел Honda Jazz, който също така ще бъде и с повишен клиренс.

Автомобилите на Хонда бяха на разположение за тест драйв на всички участници и публика в BUILDINGSTYLE 2019. Цялата презентация можете да разгледате ТУК