Hörmann поема Maviflex SAS


На 3-ти май 2018 г. Кристоф Хьорман, лично отговорен съддружник в Групата Hörmann подписа договор за пълното присъединяване на френското предприятие Maviflex SAS. Maviflex е един от водещите производители на бързодвижещи се врати във Франция с годишен оборот от 28 милиона евро.

През изминалия месец Кристоф Хьорман, лично отговорен съдружник в Групата Hörmann подписа договор за пълното присъединяване на френското предприятие Maviflex SAS. От над 35 години френското дружество със седалище в Decines, близо до Лион е специализирано в производството и продажбата на бързодвижещи се врати. Дружеството с около 130 служители достига годишен оборот от 28 милиона евро.

Продуктите – бързодвижещи се врати за външно и вътрешно приложение ще продължат да се продават с марката Maviflex. Досегашните собственици, Ан-Софи Пансери и Ромен Симон остават на позициите си като управители.  „Радваме се за разширяването на продуктовата си програма във Франция“, каза Кристоф Хьорман, лично отговорен съдружник в Групата Hörmann. „Сега остава да използваме оптимално съвместната си работа с Maviflex на място.“

Производителят на врати вече е представен във Франция с производството си в Сенс и осем собствени търговски представителства.