Hörmann участва в АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

Нова категория продукти и по-голяма изложбена площ


До момента на изложението Архитектурно-строителна седмица компания Hörmann се представя обичайно с разнообразни първокласни продукти за дома. През 2020 г. на изложбен щанд А3 в зала 2 производителят на врати за дома и индустрията ще покаже на посетителите си и част от нов продуктов асортимент.

Фокусът при всички продукти за жилищното строителство, ще бъде върху темите сигурност, топлоизолация, комфорт и дизайн.

Ще бъдат представени алуминиеви и стоманени входни врати от различни класове – плътни мотиви и мотиви с остъкления от сериите ISOPRO, Thermo65 и ThermoSafe – всички с отлична топлоизолация, а високите класове входни врати и със серийно оборудване с клас до RC 3, предлагащо висока степен на безопасност и защита от взлом.

Ще могат да се видят и новите повърхности при гаражните секционни врати, които дават изцяло нови възможности за оформление. Дървесни декори, както и модерни дизайни като бетон или ръждива стомана, реалистични и устойчиви на UV-лъчи и драскотини, постигнати с нова технология и допринасящи за индивидуалността всеки дом.

От интериорните врати ще бъдат показани врати с висококачествените повърхности мат, гланц и със светлосенки, дървени врати с повърхността Duradecor, която е с 48 % по-добра устойчивост на удар в сравнение със средната стойност на тествани повърхности на други производители.

При задвижванията за врати ще бъдат презентирани решения, които са били усъвършенствани в завода на Hörmann за задвижваща техника. Четвъртото поколение задвижвания ProMatic и SupraMatic е по-мощно, по-ефективно и по-интелигентно от предходните. Новите задвижвания предлагат по-висока  скорост на отваряне на вратата, вградено енергоспестяващо осветление и позволяват управление от смартфон или Smart Home системи.

С придобиването на две предприятия – водещи производители на боларди, роуд блокери, бариери и паркинг системи – вече се предлагат системи за контрол на достъпа с марката Hörmann. Сега част от тази нова категория продукти се представя за първи път на изложение в България – мобилен болард  OktaBlock за защита на периметъра от превозни средства при провеждане на различни организирани събития под открито небе.